Varmt välkommen till Hundos blogg!

företagande Jul 01, 2024

Vem är jag?

Jag heter Malin och jag är hjärtat och själen bakom Hundo! Min drivkraft och passion är att hjälpa till att förbättra livet för hundar och deras människor. Som utbildad hundfrisör, hundpsykolog och berikningskonsult hjälper jag dig se till att både din hunds insida och utsida hålls i toppskick - alltid med en helhetssyn och med hundens känsla i fokus. 

Sedan 2015 har jag haft lyckan att få arbeta med hundar och deras människor och jag drar igång den här bloggen för att dela med mig av kunskap, tips och inspiration som kan hjälpa dig att leva ett härligare liv tillsammans med din hund!

BILD

Hundträning - ibland förvirrande..!

Jag har FULL förståelse för att hundträning många gånger kan upplevas som en djungel och jag vill hjälpa dig ta dig genom den med din mentala hälsa i behåll och utan att du ska behöva känna att du själv behöver utbilda dig till hundpsykolog för att kunna ge din hund ett bra liv. 

Jag ser fram emot att dela den här resan tillsammans med dig och din hund. Tveka inte att kommentera och ställa frågor och låt oss skapa ett lyckligare hundliv tillsammans!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.