BOKA TID
Vit text mot svart bakgrund som säger "SAFE SPACE"

Hundos trygghetspolicy

Jag har skapat Hundos trygghetspolicy för att vi tillsammans ska kunna ge din hund bästa möjliga upplevelse hos mig och samtidigt se till att din hund känner sig bekväm och trygg genom hela processen.

 

Trygghetspolicy

Mitt främsta mål är att din hund ska känna sig trygg och säker under behandlingen. Om din hund visar obehag inför någon del av processen saktar vi ner och fokuserar på att hjälpa hunden att övervinna obehaget istället för att sträva efter en perfekt frisyr.

Om ett moment inte kan genomföras utesluter vi det och jag debiterar för den tid jag arbetat med din hund (800 kr/tim). Efter behandlingen diskuterar vi tillsammans hur vi kan fortsätta på bästa sätt framåt.

Som hundförälder är det viktigt att hjälpa din hund att klara av hanteringen som ett frisörbesök innebär. Genom att vara lyhörd för hundens signaler och respektera dess känslor kan vi gradvis arbeta bort rädslor och skapa en positiv inställning till behandlingen.

Att genomföra en behandling under hög stress är varken etiskt försvarbart eller säkert. Med vassa verktyg närvarande blir skaderisken hög för både hund och människa.

Det här tillvägagångssättet ger din hund en chans att få en positiv upplevelse vid varje besök och lägger en god grund för framtida pälsvård – både hos hundfrisören och hemma!